Webdesign & Development

Als innovators werken wij intensief samen met onze klanten en met elkaar. We doen er alles aan om de overdracht tussen projectfasen en disciplines te optimaliseren. We gebruiken agile projectmanagement als dat het beste resultaat levert, maar we forceren het niet. We vinden altijd een manier die voor u en het project het beste is.

Designed by
Digitpaint

Een bekende valkuil bij de ontwikkeling van een nieuwe website is “the gap” tussen design en development. Het ontwerp mag dan nog zo mooi zijn, maar als het niet aansluit bij de mogelijkheden van het development team loopt een project vaak vast.

Wij zijn vanuit onze oorsprong als front-end specialisten uitgebreid met een dedicated UX/UI design team. Omdat onze designers ook getraind zijn als front-end developers kennen zij de (on)mogelijkheden en best practices van modern webdevelopment door en door. Hierdoor sluit design & development bij Digitpaint altijd naadloos op elkaar aan.

Digitpaint responsive websites

Responsive en adaptive

Wij zijn meesters in het ontwerpen en bouwen van diensten die overal en altijd werken. En we doen graag alles om gebruik te maken van de kennis uit de omgeving en eerder gebruik. Dat betekent dat eindgebruikers onze diensten eenvoudig kunnen gebruiken op elk gangbaar device.

De nieuwste tech

Digitpaint webdevelopment Javascript
Digitpaint webdevelopment React

We onderzoeken de nieuwste technieken en gebruiken die als ze uw doelen daadwerkelijk ondersteunen. Niet omdat het kan, maar omdat het werkt. Zo krijgen uw klanten de ervaring die ze verdienen en blijft u uw concurrenten voor. En met moderne technieken bent u verzekerd van een toekomstvast resultaat.

Digitpaint webdevelopment HTML 5