Over ons

Besteedt jouw development team zijn tijd en energie wel aan de juiste zaken? En zijn jouw websites en applicaties wel user-centric genoeg? Dat zijn vragen waar wij bij Digitpaint ’s nachts wakker van liggen. Daarom hebben we gespecialiseerde tools gebouwd om jouw organisatie van heldere antwoorden te voorzien.

Naast productontwikkeling houden we ons bezig met strategie consultancy, agile projectmanagement, UX-/UI-design en software development. Digitpaint is een fullservice online bureau en al 20 jaar een betrouwbare partner voor organisaties van uiteenlopende formaten.

Arnhem torens

Wij zetten de gebruiker voorop

Bij Digitpaint geloven we dat de USER centraal moet staan

Usable

Secure

Engaging

Relevant

De vier pijlers van USER zijn cruciaal om gebruikers de online ervaring te bieden die ze verdienen. Jouw gebruikers zijn immers essentieel voor de adoptie en het succes van je platform. Plaats ze daarom op een voetstuk met de USER-centric aanpak van Digitpaint.

Nieuwsgierig naar de concrete voordelen van USER-centric werken? We geven je graag een demonstratie van onze Backlogic methodiek en tool.

Ons Team

Veerle Verhoeven

Project manager

Danny Cobussen

Developer

Emma Disbergen

UX designer

Ronald Hoeksma

CEO & Strateeg

Didier Rothuizen

Developer

Ronald Wind

CTO

Gijs Oortgiese

Developer

Mijke Kosters

Designer & Developer

Erik Stolman

Developer

Lisa Diks

Developer

Robin Corba

Project manager

Jij hier?

vacature

Het zolderkamercliché

Een bedrijf wat het levenslicht zag op een zolderkamer: het is verworden tot zo’n typisch cliché. Desondanks is Digitpaint toch echt gestart op een zolderkamer. Het was het jaar 2000 en de internetbubbel was net geknapt. Niet dat wij daarmee bezig waren, wij focusten ons toen puur op het bouwen van mooie websites. Het verdienmodel was slechts bijzaak.

In de daarop volgende jaren bleef het internet gestaag groeien, en Digitpaint groeide volop mee. Websites werden complexer, de klanten en opdrachten werden groter. Verhuizingen en teamuitbreidingen gaven onze ambities de nodige ruimte. De focus bleef echter onveranderd: het bouwen van de mooiste technische oplossingen stond nog altijd centraal.

Nu, 20 jaar later, is Digitpaint een fullservice online bureau met een toegewijd team van specialisten en generalisten. We helpen organisaties bij het formuleren en oplossen van digitale vraagstukken. De schaal loopt uiteen van het bouwen van specifieke oplossingen ter ondersteuning van bestaande processen tot het strategisch vormgeven van het grotere geheel. Wat niet veranderd is: de focus op het leveren van de beste oplossingen.

Ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een inspirerend gesprek.