Digital transformation

Veilige digitalisering

Als de huidige omstandigheden ons één ding duidelijk maken, dan is dat het belang van veilige digitalisering voor organisaties en het dagelijks leven.

Als persoonlijk contact opeens niet meer mogelijk is, dan moeten we creatief worden. De noodzaak van doeltreffende en gebruikersvriendelijke web-applicaties, e-learning platforms en communicatie tooling is nog nooit zo groot geweest en dat merken we om ons heen.

kantoor foto

Jouw digitalisering

Ben je op zoek naar mogelijkheden om in recordtijd je proces digitaal te ondersteunen en zoek je maximaal effect binnen beperkt budget en tijd? Laten we dan kijken hoe we elkaar kunnen helpen.

We kunnen ons goed voorstellen dat jouw organisatie nu tegen uitdagingen aanloopt die om een snelle en goede oplossing vragen.

Digitpaint heeft uitstekende middelen die jou helpen je doelen te bereiken:

logo digitpaint

BackLogic

Met onze BackLogic software brengen we je bedrijfsprocessen supersnel in kaart en stellen we van daaruit quick wins voor zodat je organisatie weer door kan.

Onze Agile teams

Onze Agile teams blijven ook onder de huidige omstandigheden kwalitatief hoogwaardige oplossingen maken in nauwe samenwerking met onze klanten.

Is er een project, klein of groot waar we je op korte termijn mee kunnen helpen?

Of heb je vragen over digitalisering in deze bijzondere tijden? Neem dan contact met ons op, vul het formulier in, mail of bel ons op +31 88 400 77 00.