CASE

HRM Tool voor Wageningen universiteit

“De samenwerking met Digitpaint verloopt al jaren op een prettige manier. Betrokkenheid, professionaliteit, vertrouwen, eerlijkheid en gedrevenheid zijn kenmerken die onze samenwerking al jaren de boventoon voeren. Digitpaint levert altijd meer dan er wordt gevraagd en het meedenken met ons als klant zit in hun DNA.”

Haico Minkhorst - WUR

Als een goede werkgever wil je je werknemers zoveel mogelijk ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Wageningen Economic Research, een onderzoeksinstuut van Wageningen University & Research, vroeg ons daarom een tool te ontwikkelen die daarbij helpt.

We ontwikkelden de loopbaanpadenselector. Een slimme tool waarbij je als werknemer je eigen kwaliteiten en die van collega’s in kaart kan brengen.

De tool helpt niet alleen om inzicht te geven, maar voorziet een werknemer ook van persoonlijke loopbaanadviezen op basis van zijn eigen kwaliteiten en motivatie.

We maakten de tool ook als progressive web app (PWA) beschikbaar. Met een PWA krijgt een website dezelfde mogelijkheden als een native app: offline beschikbaarheid, een ‘add to homescreen’ knop, maar ook de mogelijkheid om push notificaties te sturen.

Zo krijg je als gebruiker een push-notificatie als een collega een rating over jou heeft ingevuld. 

HRM Tool mensen

Een belangrijk aandachtspunt bij deze tool was de vertrouwelijkheid van de gegevens. Gelukkig hebben we hier in de ontwerpfase al rekening mee kunnen houden. Zo werken we ook het liefst: privacy by design.

Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie hierover? Bekijk ons privacyverklaring.