CASE

Kleyn trucks

Kleyn Trucks is al sinds jaar en dag een begrip in Europa en daarbuiten als het gaat om jong gebruikte trucks en trailers. En dat is niet voor niets, met kwaliteit en snelheid als hun belangrijkste speerpunten.

Helaas liet de snelheid van de website nog het een en ander te wensen over. Kleyn Trucks vroeg onze hulp om kwaliteit en snelheid ook de speerpunten van hun websites te maken.

We voerden, naast een aantal design optimalisaties, een flink aantal performance verbeteringen uit. Hierdoor steeg niet alleen de performance van de website, maar daarmee ook de conversie aanzienlijk!

USER centric solutions

Usable

De opdracht was om sites van Kleyn op hetzelfde platform te laten draaien als Kleyntrucks, maar met een andere vormgeving. De designs waren er al; bij implementatie hebben wij gecheckt of het voldoet aan de geldende standaarden en onze eigen normen.

Secure

Alle data tussen gebruiker en site verloopt via een beveiligde verbinding (SSL). Gegevens van gebruikers worden geraadpleegd en opgeslagen in een intern systeem van Kleyn.

Engaging

Door de sites van Kleyn te laten draaien op het platform hetzelfde als Kleyntrucks is het voor gebruikers mogelijk om, naast trucks, ook vans online aan te schaffen. Dit heeft niet alleen gezorgd voor meer engagement maar ook voor hogere conversie.

Relevant

Door de sites van Kleyn te laten draaien op hetzelfde platform als Kleyntrucks, is het nu mogelijk om online-verkoop aan te bieden. Een relevante digital transformation, waardoor kopers vanuit heel Europa niet langer een reis hoeven af te leggen voor de aanschaf.

Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie hierover? Bekijk ons privacyverklaring.