BLOG

Ondanks dat een kantoorhond en een barista bij sommige collega’s nog steeds hoog op het wensenlijstje staan, kwam onze meest recente uitbreiding in een andere vorm.

Vooral op dagen dat we teammeetings hadden of toevallig iedereen op kantoor aanwezig was, liepen we er steeds vaker tegenaan dat we niet meer genoeg werkplekken hadden voor iedereen. Nu is het geen probleem om een dagje aan de lunchtafel te werken, maar echt arbo verantwoord is het natuurlijk niet en zeker geen structurele oplossing.

Toevallig kregen we eind 2019 de mogelijkheid om de kantoorruimte naast ons eigen kantoor erbij te huren. Deze kans laten schieten, zou betekenen dat we het komende jaar/jaren misschien helemaal niet kunnen uitbreiden qua kantooroppervlakte. En dat terwijl we qua aantal mensen nog steeds groeien. Daarnaast komen klanten en partners geregeld tijdens projecten een dag bij ons op kantoor werken.

Dus je begrijpt dat we niet lang hebben getwijfeld. Nog voor de kerstvakantie ging de tussenmuur eruit, werden de muren geschilderd en werd er nieuw tapijt gelegd. Et voila, toen waren we ineens een flink aantal werkplekken, een projectruimte en een aparte SCRUM stand-up ruimte rijker. Daarnaast heeft ons kantoor nu niet alleen uitzicht op de Park Sonsbeek zijde maar ook uitzicht over het centrum van Arnhem. Benieuwd naar ons new and improved kantoor? Kom vooral een keer langs voor een kop koffie.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie hierover? Bekijk ons privacyverklaring.