BLOG

Hoera! Digitpaint heeft een nieuwe website

We houden ervan om mooie web- en app-oplossingen te ontwikkelen. Problemen oplossen voor onze klanten is wat we het liefste doen. Het is een echte passie die het oplossen van onze eigen uitdagingen soms in de weg staat. Zo voldeed onze eigen website niet meer echt aan de behoeften van onze organisatie. Welnu, vandaag zijn we blij om onze nieuwe website aan te kondigen.

De laatste keer dat we onze eigen website volledig hebben bijgewerkt, volgens onze lokale Gitlab-repository, is in 2015. Dat is al een hele tijd geleden! Onze vorige website was statisch; er werd geen gebruik gemaakt van een Content Management Systeem. We lieten de gezichten van onze medewerkers zien, een routebeschrijving naar ons kantoor en een telefoonnummer om contact met ons op te nemen. Dat was het; we deelden niet vaak onze ervaring of de coole dingen waar we mee bezig zijn. Daarvoor was een nieuwe website nodig.

Onze nieuwe website bevat casebeschrijvingen van een aantal van de projecten die we hebben opgeleverd, en regelmatige blogberichten. Op deze manier kunnen we onze ervaring met je delen en hopen we onze relevantie voor jouw bedrijf verder te vergroten. In lijn met de best practices van vandaag beginnen we klein, en breiden we binnenkort verder uit.

We hopen dat onze nieuwe website bevalt. Kom snel terug om meer te lezen over interessante onderwerpen op het gebied van de ontwikkeling van digitale diensten. En heeft jouw organisatie een digitale uitdaging? Aarzel dan niet om contact op te nemen en laten we eens kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie hierover? Bekijk ons privacyverklaring.