BLOG

Digitpaint is genomineerd voor een Dutch Interactive Award

Super leuk nieuws! Een van onze projecten is genomineerd voor een Dutch Interactive Award in de categorie ‘Digital for Good’.

De Dutch Interactive Awards (DIA) zijn dé prijzen voor het allerbeste interactieve werk van Nederlandse digitale makers. De cases die genomineerd zijn voor een award worden geselecteerd op concept, design en UX, resultaat en optimalisatie. Dit jaar werden er in totaal 268 inzendingen ingestuurd door diverse bureaus met hun beste werk uit 2019. Uiteindelijk maken 84 nominaties in 15 categorieën kans op de prijzen en daar zijn wij er één van!

E-learning voor het grote publiek

Voor 113 Zelfmoordpreventie hebben we samen met Animaak en Popcornstories het e-learning platform ‘Vraag Maar’ ontwikkeld, ter ondersteuning van de gelijknamige campagne. De ‘Vraag Maar’-campagne gaat over het herkennen en helpen van mensen die met gedachten aan zelfdoding rondlopen. Het e-learning platform is gericht op het grote publiek, waarbij interactieve video’s de gebruiker trainen in het empathisch navigeren in gesprekken over zelfdoding.

De ‘Vraag maar’-campagne probeert een zeer zwaar thema bespreekbaar te maken. Wij zijn dan ook trots op onze verantwoordelijkheid voor de (door)ontwikkeling van het e-learning platform. Benieuwd welke technieken we hebben gebruikt, en hoe we ons USER centric solutions-principe hebben toegepast op dit project? Lees er hier meer over op onze case pagina over dit project.

De winnaars van de Dutch Interactive Award zullen op 3 november 2020 bekend worden gemaakt tijdens een feestelijke award night. Bekijk hier alle genomineerde cases van 2020.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie hierover? Bekijk ons privacyverklaring.